Δημιουργία Επιτροπών του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ

Τελευταία δημοσίευση
pansav
Δημιουργία Επιτροπών του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ αποφάσισε στη συνεδρίασή του της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, τη δημιουργία Επιτροπών στις οποίες θα συμμετάσχουν μέλη του Συλλόγου και θα δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Κρίναμε σκόπιμο, τους τομείς αυτούς να τους θέσουμε σε δημόσιο διάλογο για να λάβουμε υπόψη μας, πριν την τελική κατάληξη, τις απόψεις των μελών.
Στο χώρο αυτό μπορείτε να διατυπώσετε την άποψή σας τόσο ως προς το θέμα με το οποίο θα ασχολούνται οι επιτροπές, όσο και ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν.

ΦΑΚΑ-ΜΑΣΤΟΡΟΣΤΕ... (χωρίς επαλήθευση)
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

AnnaD (χωρίς επαλήθευση)
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Εκτός από την σύσταση επιροπής που θα προωθούσε τη διασύνδεση του Συλλόγου με την επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας,´οπως ήδη προτάθηκε, θα πρότεινα και τη δημιουργία μια επιτροπής που να πρόαγει τον κοινωνικό χαρακτήρα του Συλλόγου με διάφορες δράσεις πχ εθελοντικό έργο, περιβαλλοντικές δράσεις, ημερίδες για θέματα Υγείας. Θεωρώ οτι είναι κάτι που με χαρά θα το υποστηρίξουμε έντονα και τα νέοτερα μέλη του Συλλόγου...!

Σπύρος Ρέτσας (χωρίς επαλήθευση)
´ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Απολύτως κατα την γνώμη μου αναγκαία η ´ιδρυση Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων Δεδομένου του μεγάλου αριθμού αποφοίτων που σταδιοδρομούν και ζουν μόνιμα στην αλλοδαπή.
Μία απο τις πρώτες ενέργειες της επιτροπής θα ειναι η καταγραφή αυτών των αποφοίτων και επικοινωνία μαζί τους σε συνεργασία με την γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού.
Σπύρος Ρέτσας

Χατζηθεοφάνους ... (χωρίς επαλήθευση)
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Θα είχε ενδιαφέρον η συνεργασία του Συλλόγου με τις Ένοπλες Δυνάμεις στις οποίες υπηρετούν πολλά στελέχη αλλά και στρατεύσιμοι απόφοιτοι του ΑΠΘ. Οι ένοπλες δυνάμεις αποτελούν ένα μεγάλο τμήμα του Κρατικού μηχανισμού αλλά και της ελληνικής κοινωνίας λόγω του μεγάλου αριθμού προσωπικού που υπηρετυούν σε αυτές. Η προτεινόμενη επιτροπή δύναται να εξετάσει το επίπεδο αλλά κιαι τους τομείς συνεργασίας οι οποίοι κατά την άποψή μου είναι πολλοί και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Προσθήκη νέου σχολίου