«Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ» H διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας στο επίκεντρο για 7η συνεχή χρονιά

Θεσσαλονίκη, 15/5/2019

Για 7η συνεχή χρονιά το Γραφείο Διασύνδεσης, Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2019», με την οποία το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο επιδιώκει την άμεση διασύνδεση των φοιτητριών/φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από την Τρίτη 21 Μαΐου έως και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρες 9:00 π.μ.-17:30, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Στις «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2019», οι φοιτήτριες/φοιτητές και οι απόφοιτοι του Ιδρύματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων και να δώσουν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, ενώ οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δεξιότητές τους, καθώς, επίσης και να συναντήσουν ανάμεσά τους τους μελλοντικούς συνεργάτες τους.

Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές. Συμμετέχουν συνολικά 60 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στην πληροφορική, στον κατασκευαστικό κλάδο, το λιανεμπόριο κ.ά., ενώ αναμένεται οι εκπρόσωποί τους να πραγματοποιήσουν περισσότερες από 1.500 συνεντεύξεις με τελειοφοίτους και αποφοίτους του ΑΠΘ. 

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο των εταιρειών που συμμετέχουν, καθώς και για τις νέες θέσεις εργασίες που προσφέρουν και να καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα.

Πληροφορίες για τις εταιρείες που συμμετέχουν, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://techsystem.gr/companies