ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

1. Γενικοί Όροι

Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης, καθώς και σε όλες τις ισχύουσες νομοθεσίες και κανονισμούς. Με την πρόσβαση και τη χρήση της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

2. Εγγραφή και Συνδρομή

Για να γίνετε μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ, απαιτείται εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας και πληρωμή της ετήσιας συνδρομής σας. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω PayPal ή τραπεζικής κατάθεσης.

2.1 Πληρωμές μέσω PayPal

Οι χρήστες που επιλέγουν να πληρώσουν μέσω PayPal θα μεταφέρονται σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του PayPal για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

2.2 Πληρωμές μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Οι χρήστες που επιλέγουν να πληρώσουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να καταθέτουν το ποσό της συνδρομής στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

  • Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΙΒΑΝ: GR1901722720005272070124694

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και τον λόγο πληρωμής κατά την κατάθεση.

3. Προσωπικά Δεδομένα

3.1 Συλλογή και Επεξεργασία

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς του Συλλόγου και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

3.2 Χρήση Δεδομένων για Διαφημιστικούς Σκοπούς

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ δε χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς. Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο για την ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

4. Ασφάλεια

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση.

5. Δικαιώματα Χρηστών

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.

6. Τροποποιήσεις Όρων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Οι αλλαγές θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και θα τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία ανάρτησής τους.

7. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email: [email@example.com].

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ.