ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ – JOBFAIR 2016 – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και o Πανευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση "Ημέρες Καριέρας – Job Fair 2016 – Α.Π.Θ."  που θα πραγματοποιηθούν στις 16 &17 Μαΐου 2016 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΠΘ.

Οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Α.Π.Θ. που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από 18 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016. 

Παράλληλα, θα λειτουργεί Job Fair, όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τις επιχειρήσεις και να ενημερωθείτε για τις προοπτικές εργασίας στον αντίστοιχο κλάδο και να παρακολουθήσετε αντίστοιχα workshops. Τo Job Fair είναι ανοιχτό σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους του ΑΠΘ και δε χρειάζεται κάποια δήλωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δικτυωθείτε, να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας, αλλά και να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.

 

Διαδικασία Συμμετοχής στις συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις : 18 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016

Κατάλογος Επιχειρήσεων