Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων του ΑΠΘ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ , με την συμμετοχή ως συνδιοργανωτού, του Σώματος Ομοτίμων και Διατελεσάντων καθηγητών και τη στήριξη της πρυτανείας του ΑΠΘ.

Τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι διατελέσαντες πρυτάνεις 1983-2019.
Παρόντες ήταν εξ αυτών οι Αντώνης Μάντης,
Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Μάνθος, Γιάννης Μυλόπουλος, Περικλής Μήτκας.
Την πλακέτα του αείμνηστου Ιωάννη Αντωνόπουλου παρέλαβε ο πρύτανης Νίκος Παπαϊωάννου ενώ τιμήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν , ο Δημήτρης Φατούρος και ο Αντώνης Τρακατέλλης.

Χαιρετισμό απηύθηναν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο νυν πρύτανης Νίκος Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος του Σώματος των Ομοτίμων Καθηγητών Γιώργος Βασιλικιώτης . Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Παντελής Σαββίδης τόνισε ότι είναι συγκινητική η εικόνα της ενότητας , της ιστορικής μνήμης και της συνέχειας που δίνει η βραδιά
Μίλησε για την προοπτική του συλλόγου που στα πρώτα χρόνια προσπάθησε να βοηθήσει στην αναζήτησή της ταυτότητας της ιστορίας και της προοπτικής του ΑΠΘ και να το βοηθήσει να ξεπεράσει προβλήματα . Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου , δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας.

Παραβρέθηκε, εκ μέρους του Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και εκπρόσωπος του υπουργού Μακεδονίας- Θράκης.

Φωτογραφίες: Γιάννης Τσουφλίδης.