Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συγχαίρει το νέο πρύτανη του ΑΠΘ και τους νέους αντιπρυτάνεις.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απέστειλε στο νέο Πρύτανη του ΑΠΘ καθηγητή Νίκο Παπαϊωάννου την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή. 
Ανάλογες συγχαρητήριες επιστολές ο Σύλλογος Αποφοίτων απέστειλε και προς τους εκλεγέντες αντιπρυτάνεις καθηγητές: Χαράλαμπο Φείδα, Δημήτριο Κωβαίο, Ανδρέα Γιαννακουδάκη και Ευστράτιο Στυλιανίδη.

Στις φωτογραφίες: ο νέος Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου και οι αντιπρυτάνεις: Φείδας, Κωβαίος, Γιαννακουδάκης και Στυλιανίδης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προς τον αξιότιμο κ. Νίκο Παπαϊωάννου, Καθηγητή Κτηνιατρικής Σχολής 
Νέο Πρύτανη του ΑΠΘ.

Κύριε Παπαϊωάννου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σας συγχαίρει για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου.
Είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλετε με όλες τις δυνάμεις σας, στην αποτελεσματική λειτουργία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου σε μια εποχή δύσκολη και με πολλές προκλήσεις.
Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο αξίωμά σας.
Ο Σύλλογος εκφράζει τη μεγάλη επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί σας και τις άλλες Πανεπιστημιακές αρχές για το καλό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε είδους συνεργασία που θα συνέβαλε στην περαιτέρω αναβάθμιση του ΑΠΘ.
Θα επιδιώξουμε να σας συναντήσουμε μόλις αναλάβατε, επισήμως, τα καθήκοντά σας.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Παντελής Σαββίδης Αθηνά Παγώνη