Το ΑΠΘ τιμά τα μέλη του που αποχωρούν

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων αποδεχόμενοι  την τιμητική πρόσκληση παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα του ΑΠΘ, για να τιμήσει τα 131 μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Πανεπιστημίου, που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.
Στον χαιρετισμό του, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, αφού ευχαρίστησε για την προσφορά τους όλα τα μέλη του ΑΠΘ που αφυπηρετούν, αναφέρθηκε στο λειτούργημα του Δασκάλου σημειώνοντας ότι «φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ο Ελευθέριος Βενιζέλος προόριζε για τους πολιτικούς: είναι κι αυτό ένα “χούι”, σχεδόν αδύνατον να εξέλθει του ανθρώπου, και γνωρίζω πως οι περισσότεροι από εσάς θα συνεχίσετε να το υπηρετείτε». Αναφέρθηκε επίσης στον Σύλλογο Αποφοίτων του ΑΠΘ τονίζοντας τη σημασία του Συλλόγου για το Πανεπιστήμιο, την Επιστήμη, την Κοινωνία και τη Χώρα μας.
Ως Σύλλογος Αποφοίτων ευχόμαστε καλή συνέχεια στα αποχωρήσαντα μέλη του ΑΠΘ και τους καλούμε να πλαισιώσουν τον Σύλλογο και συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στους ευγενικούς του σκοπούς. Η δύναμη είναι μεγάλη, ο λόγος και οι πράξεις μετρούν. Όλοι μαζί μπορούμε.